Over Bellotte

Bellotte is eind 2009 ontstaan vanuit mijn zoektocht naar functionele, onderhoudsvriendelijke, duurzame en toch stijlvolle placemats. Omdat ik niet echt vond wat ik zocht ben ik uiteindelijk zelf begonnen met het ontwerpen van een aantal interieur- en decoratieartikelen uit kwalitatief hoogwaardig plexiglas. De productie van de Bellotte artikelen wordt ook volledig gedaan door ons eigen plexiglasverwerkend bedrijf Acryplex te Diepenbeek.

Ondanks het feit dat veel mensen denken dat plexiglas enkel in moderne interieurs thuishoort, geven de Bellotte artikelen door hun eenvoudig design, hun stijlvolle tweezijdig gesatineerde afwerking en een doordachte kleurkeuze een specifieke toets aan zowel klassieke als moderne interieurs.

Terwijl onze placemats, dienbladen en glasonderzetters uw keuken en woonkamer verrijken zorgen onze spiegels en verlichting voor een extra dimensie in de rest van uw huis.

Gun uzelf een verrassende kijk op plexiglas, en laat u inspireren door onze volledige collectie die wij regelmatig uitbreiden met nieuwe artikelen."

Bellotte - KMO - zone Dorpsveld - Duifhuisweg 4, 3590 Diepenbeek
Tel.: 011/ 24 24 25 - Fax: 011/ 24 24 27 - E-mail: info@bellotte.be